Klang

klangskåle zenspiration 3 af de håndlavede klangskåle hos Zenspiration

Alle dine celler synger af velvære!

Klangmassage/klanghealing er ren velvære og dybdeafspænding for krop, sind og sjæl. Her benyttes helt specielle metalskåle (singing bowls/healing bowls). Skålene placeres enten på kroppen eller rundt om kroppen, og slås an og udsender lydbølger med forskellige frekvenser der blidt og nænsomt går ind i kroppen og hjælper kroppen til at heale sig selv.

Lyt til skålene her:

 

Har du lændesmerter?

Vidste du at klangmassage også er rigtig godt mod lændesmerter? Syngeskålene placeres på kroppen og Mette Andersen slår dem an så vibrationerne når dybt ind i kroppen, masserer blidt, og opløser ubalancer og spændinger der ellers ikke er så lette at få fat i.
Samtidig er en behandling med klangmassage yderst afstressende for hele dit system, idet også nervesystemet beroliges af vibrationerne og de smukke toner og overtoner.
Som regel er en behandling nok til at mærke en bedring.

Effektiv stressbehandling

En utrolig behagelig og afslappende behandling, hvor du ligger fuldt påklædt og afslappet under et tæppe på briksen. Klanghealingen skaber indre fred og ro, og får dig til at komme helt ned i gear. Vibrationerne og klangene fra skålene får hjernen til at slappe helt af, tankemylderet holder inde, og du kan være på grænsen til den dybe søvn, selv om du er vågen på briksen. En meget effektiv behandling mod stress.

klangmassage Mette Andersen
Klanghealing med healing bowls – Mette Andersen, Zenspiration
Kroppen husker alt

Oplevelser vi har haft gennem livet, og som vi har lagt bag os og måske har “glemt”, ligger stadig lagret i kroppen. Specielt de negative oplevelser kan skabe ubalancer. Når vi overbelaster vores system f.eks i form af stress, kan disse oplevelser dukke op igen, og vise sig som såvel fysiske som psykiske problemer.

Vibrationerne fra klangskålene når dybt ind i kroppen og afbalancerer de områder hvor der er ubalancer. På nænsom vis opløses spændinger og blokeringer, og der kan igen komme frit flow i energisystemet, så der er optimale betingelser for kroppens selvhealende evner.

Med klanghealing afstresser vi hele kroppen, helt ind i cellerne, og fred og lethed i krop og sind opstår.

Klanghealing er effektivt til bl.a:
  • Reduktion af stress ved meget dyb afslapning og afspænding
  • Smertelindring af fysiske smerter som lændesmerter, migræne, gigt, ledsmerter etc
  • Forløsning/transformation af uforløste følelser fra det underbevidste
  • Genaktivering af kroppens selvhelbredende evner
  • Afbalancering af energisystemet, chakra rebalancering

Lyden pulserer, harmoniserer og giver fornyet energi, og en helt ubeskrivelig indre ro.

Klanghealing med syngeskåle stammer tilbage fra den buddhistiske kultur fra Himalaya. Det er forholdsvist nyt i Danmark, og har vundet indpas pga. af den blide healende og afstressende effekt på krop, sind og sjæl.

Mette Andersen er en af de få uddannede klangmassører/klanghealere i Danmark. Hun er uddannet hos Tom Hansen fra Klanguniverset, som er det eneste undervisningsted i Danmark, hvor underviseren selv har været i det land som klangmassagen oprindeligt stammer fra. Underviseren Tom Hansen har gennem flere rejser til Nepal været i kontakt med de gamle mestre og munkene fra klostrene for at lære de ældgamle teknikker til at behandle og fjerne ubalancer i kroppen.

Hos Zenspiration kan du investere i klangmassage/klanghealing som ren velvære behandling eller som del af terapeutisk behandling.

Terapi

Ønsker du at sætte ord på det der bevæger sig i kroppen under klanghealingen, kan vi kombinere med samtaleterapi og psykospirituel vejledning >>. En powerfuld kombination til dyb transformation af gammel stagneret energi og ubalancer i systemet, og til fremadrettet at skabe positiv energi, fred og indre ro.

 

Pris:

40 min. session: kr. 500,-

60 min. session: kr. 750,-

 

Kontakt mig på tlf. 2266 9798

Kærlig hilsen Mette Andersen

 

Klanghealing ved Mette Andersen
Klanghealing – Mette Andersen

 

Jeg havde aldrig prøvet klanghealing før, og var meget nysgerrig og spændt på hvordan det var. Efter kort tid på briksen måtte jeg overgive mig til lydene, og følte mig ført med af de beroligende toner. Jeg følte at jeg sank dybere og dybere ind i mig selv, og der var rigtig dejligt at være. Bagefter var jeg helt rolig inden i, og havde det som om jeg lige var vågnet efter en rigtig god nats søvn. Det er ikke sidste gang jeg prøver klanghealing.
Praktisk

Ønsker du at investere i at få afstresset krop, sind og sjæl med klangmassage/klanghealing kan du vælge mellem 40 eller 60 minutters behandlinger.

Priser >>

Tidsbestilling på:

sms/tlf. 2266 9798 til Mette Andersen eller via kontaktformularen her >>

Adresse: ZENSPIRATION, Ro´s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, Roskilde

 

nyt logo med navn zenspiration