Mere om psykospirituelt forløb (deva-forløb)

Powerfuldt psykospirituelt selvudviklingsforløb 

 

 missing link puslebrik
Som at finde den manglende brik i det store puslespil.

Denne smukke energirejse giver dig en følelse af at være hel. Her fra kan du leve og mærke hvad der er rigtigt for DIG. Krop, sind og sjæl mødes og går op i en højere enhed.

Hvorfor vælge et psykospirituelt forløb:

Her kan du transformere gamle sandheder om hvem du er, og du får støtte og vejledning til at vise og leve den du autentisk er.

Gennem hele livet påvirkes vi af forskellige faktorer der kan være med til at vi fjerner os fra vores indre kerne.

zenspiration psykospirituelt forløb

Der er mange uskrevne regler om hvad man skal leve op til og hvordan man skal være for at have succes(=være god nok). Hvis vi ubevidst vælger at disse uskrevne regler er sande for os – men de er usande for vores indre kerne – så fjerner vi os mere og mere fra vores indre kerne. Og så kan vi have svært ved at mærke hvem vi er, og kan muligvis slet ikke føle den indre kerne mere. Ofte opstår der en tomhedsfølelse inden i. En følelse af at der mangler noget.

Når du mærker din naturlige, originale kerne, og vælger at handle og leve her fra, oplever du ægthed, glæde og lethed. En følelse af at være kommet hjem, og at alt er som det skal være.

Sådan foregår det:

meeting-1020231_1920

Det psykospirituelle forløb: 

Fire specielt opbyggede sessioner, der består af en samtaledel og en meditativ del/energirejse, der er forskelligt opbygget fra gang til gang. Her vil du gradvist opleve dit højere selv/din sjælsbevidsthed integreres, og at du kan kontakte denne del for at forbinde dig til din indre visdom. En utrolig stærk, rørende og smuk proces.

I alt 4 sessioner á ca. 2 timer

 

Mette-2 lille

Hvad kan du forvente at opleve:

Hvert forløb er unikt, og hver session er unik. Her skabes forandringer meget hurtigt, og du kan have oplevelser på flere planer: den fysiske krop, følelser, sind og spiritualitet. Du guides til at kontakte dit højere selv for personlig indsigt og visdom, og intuitiv viden og kraft fra dit højere selv kan frigøre og transformere gamle blokeringer og begrænsninger, og bringe dig tilbage til den rene uforfalskede dig – din indre naturlige kerne.

Da det er din inderste kerne vi arbejder med, så planlæg gerne at du har god tid til dig selv efter hver session.

 

Praktisk:

Sted:

I Zenspirations lokaler i Ro´s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, Roskilde

 

Psykospirituel vejleder:

Mette Andersen

Kontakt og TIDSBESILLING:

Mette Andersen, tlf. 22669798 eller via kontaktfomularen her >>

Pris:

Investeringen i dig selv for dette forløb til større ægthed, lethed og glæde i livet er i alt for de 4 sessioner: kr. 6000,-


Hvad er psyko spirituel vejledning?

Psykospirituel vejledning er en terapiform inden for den transpersonlige psykologi – mødet mellem spiritualitet og psykologi. I følge den transpersonlige psykologi indeholder vi ud over krop, tanker og følelser også et Højere Selv. Noget der ikke kan måles eller vejes. Den del af dig der rummer svarene på alle dine spørgsmål.

 

 

nyt logo med navn zenspiration