Awareness destress™

øvelser og blid behandling til at lindre og forebygge stress

 

Awareness Destress™ forløbet består af 3 sessioner  med øvelser og en blid afspændende behandling på briksen, så du med det samme mærker afslapning og ro i dit system.

Kombinationen af øvelserne og behandlingen stimulerer dit parasympatiske nervesystem så du slapper mere og dybere af – slår over i restitutionsmode, hvor naturlig heling i kroppen foregår.

øvelsesdelen

Vi fokuserer på åndedrætsøvelser der afspænder kroppen og beroliger nervesystemet.

Du lærer 3 gennemtestede øvelser, som med en relativt lille indsats giver en stor effekt.

Du vil med det samme opleve lindring når du udfører øvelserne, og en daglig rutine med øvelserne vil på den længere bane også være med til at forebygge stress.

behandlingsdelen

Under behandlingsdelen lægger du dig godt til rette på briksen, fuldt påklædt, og kan blot slappe af under det lune tæppe.
Vi starter med en blid afspænding af dit energisystem, med lette tryk på udvalgte energipunkter på hoved og krop, efterfulgt af en meditativ klangmassage.

Klangmassagen foregår med syngeskåle placeret rundt om, og evt. på din krop. De beroligende vibrationer og toner hjælper dit nervesystem til at slå over i restitutionsmode, og du vil føle dyb afslapning i hele kroppen, og tankerne falder til ro.

Effekt

Efter sessionen kan du forvente at gå hjem med en følelse af at være mere groundet og til stede i nuet.

Med en energifyldt men afslappet og afspændt følelse i kroppen – og en større indre ro, lethed og glæde.