Awareness Destress™

  • 3 specielt opbyggede sessioner til at lindre og forebygge stress

  • Gennemtestede øvelser som du kan lave for dig selv hjemme

  • Blid behandling på briksen til at understøtte effekten af øvelserne.

 

Awareness Destress

Hver session indeholder indlæring af øvelser der lindrer og forebygger stress, samt en beroligende og dybt afspændende behandling på briksen.

Under behandlingsdelen lægger du dig godt til rette på briksen, fuldt påklædt, og kan blot slappe af under det lune tæppe.

På den korte bane vil du med det samme opleve lindring når du udfører øvelserne.

En daglig rutine med øvelserne vil på den lidt længere bane også forebygge stress.

 

Øvelsesdelen:  Vi vil især fokusere på åndedrætsøvelser der afspænder kroppen og beroliger nervesystemet. Du lærer 3 gennemtestede øvelser, som med en relativt lille indsats giver en stor effekt.

 

Behandlingsdelen:

Vi starter med en blid afspænding af dit energisystem med lette tryk på udvalgte energipunkter på hoved og krop, efterfulgt af en meditativ klangmassage med syngeskåle.

De beroligende vibrationer og toner hjælper dit nervesystem til at slå over i restitutions ”mode”, og du vil føle dyb afslapning i hele kroppen, og tankerne falder til ro.

Efter behandlingen kan du forvente at føle dig mere ”groundet” og til stede, samtidig med at være helt afslappet og føle en større indre lethed og glæde.

Læs mere om behandlingsdelen >>

Praktisk:

Awareness Destress forløbet består af 3 stk 1:1 sessioner, fri mailkommunikation mellem sessionerne, hvor du kan stille spørgsmål, og efter behov kan vi aftale  telefonopfølgning mellem sessionerne.

Jeg anbefaler at der går 2-3 uger mellem sessionerne.

 

1 session á 75 minutter og 2 sessioner á 60 minutter

Fri mail mellem sessionerne

Tlf opfølgning mellem sessionerne

Pris: kr. 2.420,-

 

 

Tidsbestilling:

Tider hverdage og enkelte lørdage

Tidsbestilling >>

 

AWARENESS DESTRESS har til formål at lindre og forebygge stress, så du oplever en større balance og lethed i dit system, og har nogle redskaber til at forebygge mod stress.