Er du clairvoyant eller hva’ ?

Hvad er clairvoyance og andre oversanselige opfattelser?

glass-ball-684902_1280

De fleste kender ordet clairvoyance, og har en mening om hvad det er. Men vidste du at man også taler om 3 andre “større” oversanselige evner/psykiske evner?  Perception af noget der ligger ud over vores sædvanlige 5 sanser? En sjette sans? Ud over clairvoyance har vi også clairaudiance, clairsentience og claircognizance.

Efter min opfattelse har vi alle mulighed for at dyrke disse evner. Men som med alt andet har nogle mere interesse og mere flair for det end andre.

Her har du min korte beskrivelse af disse 4 oversanselige evner:

Clairvoyance:

Klar-seende. En evne til at vide noget via en visuel intuition. Evnen til at se et billede eller en film for det indre øje. Det kan være farver, symboler og meget andet. Det kan være helt subtile såvel som meget tydelige input.

Clairaudiance:

Klar-hørende. En evne til at høre intuitive beskeder uden at bruge det fysiske øre. At høre noget inden i hovedet. F.eks en stemme der pludselig siger noget til en. Ofte er det lyden af ens egen stemme, som hvis du læser ”højt” for dig selv inden i hovedet. Pludselige indskydelser kan blive sagt højt inden i dit hoved.

Clairsentience

Klar-følende. Evnen til at opfatte intuitive beskeder gennem følelser, stemninger og fysiske fornemmelser. At tydeligt at kunne føle andres sindsstemning.  Empati er en slags klarføling. Som klarfølende ved du f.eks. med det samme når nogen lyver.

Claircognizance

Klar-vidende. Evnen til intuitivt og helt spontant at vide noget uden nogen logisk forklaring på hvorfor. Uden at vide hvor det kommer fra. En pludselig viden der dukker op som en impuls. En idé der dukker op ud af det blå uden forudgående tanker om det.

Hvem har disse evner?

Som sagt tænker jeg at vi alle har disse subtile evner, men når de ikke dyrkes, drukner de i den ”almindelige” støj i vores fysisk prægede dagligdag.

Når de 4 oversanselige evner dyrkes og bruges bevidst er de hver især yderst powerfulde. Ved kombinationer af en eller flere af evnerne har jeg end ikke fantasi til at forestille sig hvad man kan opnå.

buddha-1279902_1920

Hvordan kan en ingeniør bruge disse evner?

Jeg ved fra mig selv at jeg benytter at jeg er klarfølende og klarvidende i kombination med min udprægede og meget stærkt analytiske og logiske tankegang. Både privat og professionelt.

I mit arbejde med andre mennesker (1:1 klaringssessioner) benytter jeg mine evner yderst bevidst – samtidig med at kunden giver mig lov til at ”træde” ind i sin energisfære. Og det giver resultater!

Du får hjælp til at se muligheder som du ikke tidligere havde adgang til. Et billede kan være at forestille sig at du hid til har været nødt til at gå fra a til b til c til d osv. Med en klaringssession får du mulighed for at springe f.eks. fra b til f, for så at gå tilbage til b og fortsætte din vej med de nye muligheder du nu har hentet.

Under en klaringssession arbejdes med energi, sund fornuft, videnskab og spiritualitet i en meget powerfuld kombination. Og ja, jeg ser også ind imellem syner og hører stemmer..

Taler dette til dig, og vil du vide mere, så tjek min hjemmeside >> eller ring til mig på tlf. 22669798.

Kærlig hilsen

Mette Andersen

Civilingeniør, særlig sensitiv og meget mere

Mette Andersen, , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>