Er du normal?

Hvad er normal? Ja, det kan da godt være at man skal have en karriere, og leve på en bestemt måde for at man er normal i dagens Danmark. Men hvad er da normal får jeg lyst til at spørge? Er det at rette ind som folk gør flest, fordi det nu en gang er blevet sådan man gør? Fordi noget er normalt, behøver det jo ikke være rigtigt for dig.

Hvis man ikke taler om statistikker og normalbegreber matematisk set, hvorfor er man så unormal når man følger sit hjerte og gør det der føles rigtigt for en, og hvorfor er det så svært? Hvorfor er det svært for mange at mærke i hjertet hvad det er for et liv de ønsker?

Jeg oplever mange der føler sig fanget i et net af ”normalt”, og slet ikke kan mærke hvad de egentlig selv har lyst til. Fordi omverdenen, opdragelsen og de indtryk og input vi får, massivt går ind og fortæller hvad der er normalt, hvordan man skal se ud, leve sit liv, og hvordan man skal have en karriere.

Jeg siger ikke at vi ikke selv har et ansvar, tværtimod. Det er jo netop dit eget ansvar at mærke efter hvad der er rigtigt for dig. Men ofte har vi glemt at vi godt må mærke efter. Vi har lært hvordan man er normal, og så har vi glemt at vi godt må mærke efter og følge det der føles rigtigt for os. Og oven i købet har vi måske også glemt hvordan man mærker efter.

zenspiration

Jeg har selv forsøgt at være normal – det gjorde mig syg. Det er en helt anden historie som jeg ikke kommer mere ind på her. Det tog mig en omvej at finde ud af at jeg godt må gøre, som jeg i min indre kerne mærker er rigtigt for mig.

Den første store erkendelse var da det gik op for mig, at jeg kunne gøre noget andet end det hidtil ”normale”, som jeg havde lært at vælge. Jeg fik hjælp fra en Psykospirituel vejleder til at genfinde og integrere min indre kerne. Og der efter gik det stærkt i forhold til at lære at mærke min indre kerne og følge min intuition. Dette førte til at jeg videreuddannede mig til Psykospirituel vejleder.

Nu hjælper jeg andre med at lære at integrere og mærke deres indre kerne, og følge deres intuition. Hjælper dem til at stå 100% ved dem selv, så de ikke mere skal lade sig styre af påvirkninger udefra. Som at finde den manglende brik i det store puslespil. Se mere her >>

manglende brik zenspiration
Psykospirituel vejledning til at finde den manglende brik.

Jeg ved godt at konsekvenserne af de valg man må træffe når man vælger uden for det normale, kan være uoverskuelige, og ubevidst være en hindring for at gøre det man egentlig brænder for i livet. Men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag.

Et første skridt i den rigtige retning for dig kan være at lære at mærke hvad der er rigtigt for dig i nuet. Bruge intuitionen, mærke din indre kerne, og så stille og roligt følge den og se hvad der sker. Alt bliver nærmest muligt når man mærker og følger sin intuition, sin indre kerne. Har du prøvet at give slip og bare følge intuitionen? Så har du måske også oplevet at tingene ligesom falder i hak, nærmest af sig selv?

Psykospirituelt forløb Zensåpiration Mette Andersen Roskilde

Har du nogle gange svært ved at træffe et valg? Så prøv at lytte til din indre kerne/din intuition for svar. Her kommer en lille øvelse der kan hjælpe dig.

Øvelse: Søg et svar fra din indre kerne.

Sidder du i en situation med flere valgmuligheder, og har svært ved at træffe et valg, så kan du prøve dette:

Luk øjnene og tag 3-5 rigtig dybe indåndinger. Træk din opmærksomhed til dit hjerte, og hvil din opmærksomhed her ved hjertet et øjeblik.

Tænk så på situationen. Tænk på den ene valgmulighed og mærk om det føles let eller tungt i dit hjerteområde. Fortsæt med de andre valgmuligheder. Den mulighed der føles let, er den din indre kerne/du ved er rigtig.

Så kan det være at dit rationelle sind har argumenter mod dette valg. Det kan jo være derfor at det var svært at træffe valget i første omgang. Og det er helt normalt 😉

Kærlig hilsen

Mette Andersen

P.S Har du brug for hjælp til at komme ned i kroppen og hjertet og opleve dit højere selv er du meget velkommen til at kontakte Zenspiration for inspiration og vejledning. Hos Zenspiration tilbydes bl.a. psykospirituel selvudvikling til integration af din indre kerne, dit højere selv, sjælsbevidstheden >>

Zenspiration

Mette Andersen