Jamen føler du dig også forkert ind imellem? Og at du ikke er god nok?

kvinde på træstamme

Læs Mette Andersens beretning om at gå fra at lade sig styre af andres meninger, til at stå 100% ved sig selv.

Af Mette Andersen – www.zenspiration.dk
Ind imellem bliver jeg spurgt om jeg har følt mig forkert ind imellem? Eller har følt at jeg ikke var god nok?

 JA det har jeg, og det sker stadig ind imellem, dog meget sjældent nu. Når det sker, fanger jeg det oftest i optakten, og så kan jeg hurtigt og let vende energien, og komme på banen igen med den autentiske mig og den jeg er, og det jeg står for <3 Og ja, jeg påvirkes også af ydre omstændigheder, men jeg har lært at når jeg er bevidst bevidst, så kan gamle tanke- og handlemønstre omgås, og så betyder de ydre omstændigheder intet. Så er alt ok lige som det er. Jeg er ok lige som jeg er.

Det har dog ikke altid været let for mig. I mange år var jeg påvirket af forventninger fra mine omgivelser, og ikke mindst mine egne tårnhøje forventninger til mig selv i forhold til de ”livsløgne” jeg havde ”købt” som sandheder for mig selv.

who am I

Rejsen mod at være mig selv 100%

Min rejse mod at være mig selv 100%, og ikke lade mig påvirke af hvad andre mener, vil jeg rigtig gerne dele her, bare i store træk.

Hvad er problemet?

For det første skulle jeg jo lige opdage og sætte bevidsthed på at det at føle sig forkert, og ikke være god nok, som viste sig som nedtrykthed, indre uro og fornemmelse af at der ligesom manglede noget (på trods af at set ude fra så alt jo godt ud!), kun var noget jeg selv kunne gøre noget ved. Der kom ikke nogen med en løsning til mig, som jeg bare lige kunne snuppe. Det var et stykke arbejde som jeg kun selv kunne og skulle gøre. Det var en lettelse og glæde at komme til den erkendelse af at det var noget jeg selv kunne gøre noget ved. Så skulle jeg ikke vente længere på at hvis det og det løste dig, så blev det hele bedre. Det betød jo ikke at jeg nødvendigvis skulle være helt alene om det. Det kan være rigtig godt at bede om hjælp, netop til at fange og ændre nogle af de ”snedigste” indgroede livsløgne og tanke- og handlemønstre.

Lektie lært: Jeg kan selv gøre noget og jeg må godt bede om hjælp!

thumbs up

Tag ansvar!

Efter den læring begyndte jeg at være mere selvkærlig, og tage ansvar for min personlige udvikling. Fortsatte min helt egen rejse hvor jeg fandt ud af hvem jeg egentlig er, sådan autentisk inden i. Genfandt/mødte min indre kerne, den jeg er og det jeg står for gennem et psykospirituelt forløb*. Det var en afgørende faktor for mig. Pludselig at have den indre ro og følelse af at alt er som det skal være, også selv om det måske lige nu er kaotisk omkring dig. Jeg havde nu en helt klar fornemmelse af at jeg var god nok og alt var som det skulle være.

Lektie lært: Alt er som det skal være, jeg skal bare være mig selv og tage ansvar for mig selv!

stone-1056314_1920

Walk the talk!

Og så begynde at leve og udfolde at være mig selv og hele tiden tage ansvar for mig selv, med de udfordringer og glæder det giver. Holde tungen lige i munden og balancere på linen og føle sig god nok, og ikke falde ned/ falde tilbage til de gamle livsløgne. Det kræver bevidst bevidsthed at ændre indgroede vaner, tankemønstre og uønskede livsløgne. Og du kan hele tiden risikere at miste balancen på linen, men det bliver hele tiden lettere at genfinde balancen, og du falder ikke ned og slår dig mere.

På min faglige vej er jeg gået fra civilingeniør til psykospirituel vejleder, via diverse uddannelser og selvudvikling. Nu er jeg til rådighed med mit firma Zenspiration – for folk der også ønsker at finde deres egen vej, den manglende brik, så de kan stå 100% ved dem selv, og aldrig mere skal lade sig styre af andres meninger. At være inspirator og katalysator for andre på deres unikke vej giver mig en dyb autentisk glæde.

Lektie lært: Vov at leve dit liv autentisk som dig, selvom der er risiko for knubs, da der er større ”risiko” for livsglæde og øjeblikke af ren lykke.

nature-846059_1920

Jeg håber at dette vil være inspiration på din vej.

Kærlig hilsen

Mette Andersen

Særlig sensitiv civilingeniør og psykospirituel vejleder.

Om Mette Andersen

I det daglige arbejder Mette Andersen som selvstændig inspirator og psykospirituel vejleder i hendes firma Zenspiration. Her hjælper hun oftest kvinder med at finde den manglende brik, så de kan stå 100% ved dem selv og aldrig mere skal lade sig styre af hvad andre mener.

Mette Andersen
Mette Andersen
Kontakt

Har du lyst til at tale med Mette Andersen omkring selvudvikling, kan du blot ringe på tlf. 22669798. Du er også velkommen til at sende en mail på ma@zenspiration.dk

 


*psykospirituelt forløb – Et psyko spirituelt forløb bringer dig i kontakt med dit højere selv – din indre kerne – din sjæls bevidsthed. Du hjælpes tilbage til din egen naturlige tilstand af livskraft og kreativitet. En fornemmelse af at få geninstalleret din indre kerne. Som at finde den manglende brik i det store puslespil. En smuk energirejse der giver dig en følelse af at være hel og at være kommet ”hjem”. Her fra kan leve og mærke hvad der er rigtigt for DIG. Krop, sind og sjæl mødes og går op i en højere enhed. Mødet mellem psykologi og spiritualitet. Læs mere om det psykospirituelle forløb her >>

Mette Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>