Jeg har lært at rydde op og mærke min indre kerne.

psykospirituelt forløb zenspiration

Som en meget sensitiv person, har jeg gennem årene haft oplevelser der har ”mærket” mig, og som tidligere ”låste” mig i mange situationer. Jeg havde en indre uro og tristhed, følte jeg sad fast, men kunne ikke mærke hvad mit eget behov var pga. alt det jeg følelsesmæssigt ubevidst havde fyldt mig med.

Vi har alle haft forskellige oplevelser gennem vores liv.

Oplevelser der har givet os glæde, sorg, begejstring, frygt og en bred vifte af nuancer af forskellige følelser. Oplevelser der ville opfattes forskelligt fra person til person.

Nogle mennesker er mere sensitive end andre, og tager flere og mange detaljer ind. Og jo flere oplevelser vi har haft, jo mere farvet kan vi være blevet af dem. Hvis vi ikke er bevidste om at ryste oplevelsen af os, rydde op, og komme hjem til os selv igen, kan nogle oplevelser sætte sig fast i vores energisystem, så vi ubevidst reagerer på en ny måde i visse situationer her efter.

Forestil dig at alle disse ubevidste handle- og tankemønstre også interagerer, og kan trigge hinanden – ikke så sært at man ind imellem ikke helt kan forstå hvorfor man reagerer som man gør i nogle situationer.

Det vi har oplevet gennem livet er således også med til at forme hvordan vi f.eks ser muligheder, når vi står over for en udfordring i livet.

Gennem et personligt Psykospirituelt Vejlednings Forløb lærte jeg at mærke ind i kernen af mig selv. Jeg har lært at rydde op i følelserne med det samme, så jeg ikke bliver ”mærket” af oplevelser længere, og lader dem farve hvordan jeg ser muligheder frem over. Jeg har også på den måde ryddet op i gamle handlemønstre, og er bevidst om til stadighed at gøre det.

Det har ændret så meget i mit liv, at jeg helt ind i kernen mærker hvad der er rigtigt og forkert for mig.

 

En af de større ting er at jeg valgte at uddanne mig til Psykospirituel Vejleder efter at have arbejdet som Civilingeniør i 10 år. Med denne kombination af min stærkt logisk sluttende tankegang, mit mere spirituelle menneskesyn og mine livserfaringer, hjælper jeg nu mine kunder til at mærke deres indre kerne. Så de kan skabe deres liv med en autentisk lethed, glæde og indre ro.

Med psykospirituel Vejledning og Terapi får du hjælp til at se igennem gamle mønstre, og opleve den autentiske dig, og befrielsen ved den indre ro det giver, at nye handlemuligheder bliver synlige.

Så hvis du sidder med en følelse af at ”sidde fast”, at der må ”være noget mere” – ja, hvilken som helst udfordring, og gerne vil se nogle nye muligheder, kan du her få hjælp til at se tingene med nye briller.

Hvad er psyko spirituel vejledning?

Psykospirituel vejledning er en terapiform inden for den transpersonlige psykologi – mødet mellem spiritualitet og psykologi.

I følge den transpersonlige psykologi indeholder vi ud over krop, tanker og følelser også et Højere Selv – sjælsbevidstheden – en åndelig kerne – en indre stemme. Noget der ikke kan måles eller vejes. Den del af dig der rummer svarene på alle dine spørgsmål.

Under en Psykospirituel vejlednings- og terapi session hjælper jeg dig til at kontakte dit Højere Selv, som netop kender hele din historie og hele dig, for her at møde indsigt, vejledning og healing. Jeg støtter dig i processen, så du trygt kan tage disse nye skridt i din personlige og spirituelle udvikling.

Du kan læse mere om Psykospirituel Vejledning og Terapi på www.zenspiration.dk

Oplever du en impuls til at handle her og nu, og høre mere om dette er noget for dig, kan du kontakte mig på tlf. 2266 9798.

Mette Andersen

Kærligst

Mette Andersen

Zenspiration

Zenspiration

Mette Andersen, , , , , , , , , , ,