Mere om blid energihealing

Ryd op i din energi – gør plads til DIG

 

Lige som man kan have fysisk rod, så kan man have rod og overload på ens indre plan.

Gemmer du på en masse ragelse på dit indre energiplan, noget som du formodentlig ikke engang ved hvad er?

Oplever du stress, indre uro, unødige bekymringer, mystiske fysiske reaktioner, træthed eller tristhed?

 

Den fysiske krop, tanker, følelser og ånd. Alle planer hænger i min verden sammen.

En ubalance eller blokering på et af planerne kan sætte mærker og spor i de andre planer.

En oplevelse, et traume, noget kan sidde fastlåst og vokse sig større og give mere og mere ubalance på andre og flere planer. Andet giver blot slip af sig selv og opdages aldrig på de andre planer.

Den healingsenergi jeg formidler er med til at booste og balancere energien på flere planer, så healing og ”nulstilling”, og dermed selvhealing kan finde sted.
Der er ikke altid ord der kan forklare og beskrive hvad der opleves undervejs. Det er som sådan heller ikke vigtigt om vi ved hvad der heales eller ej – bare tilliden og visheden om at det der sker er til vores højeste bedste. At vi rydder op og gør plads til den mest autentiske version af os selv.

Under en behandling bevæger jeg mig energimæssigt ind i et kærligt rum af objektiv medfølelse, og kan fra dette sted formidle healingsenergien bla. ved let berøring af forskellige energipunkter på dit hoved og din krop.

At blive mødt i et objektivt medfølende og kærligt rum, og blive accepteret uden fordømmelse lige der hvor du er – det er forløsende og healende i sig selv.
Energitilførslen løfter dig og højner din energi. Det åbner op for udvidet bevidsthed og giver dig en klarhed og et vindue for transformation og mulighed for at give slip på det du ikke længere har brug for.

 

Tilbage til Blid Energihealing >>

 

Kærlig hilsen

Mette Andersen

Tlf. 226 9798

ma@zenspiration.dk