Om Mette Andersen

Mette Andersen arbejder kreativt og ser ting på ny, fra såvel en videnskabelig som spirituel vinkel. Hun er nytænkende, innovativ og ekspert i at se nye muligheder, også inden for givne rammer.

Mette formår at komme til sagens kerne, og med skarpt vid stiller hun de spørgsmål der skal til for at du rykker dig. Samtidig bliver du mødt med respekt, empati og varm humor.

Alt sammen med til at danne denne lette atmosfære hvor udfordringer kan transformeres til nye muligheder.

 

 

 

Det er netop kombinationen af Mette Andersens faglige og personlige kompetencer der giver dig den helt unikke, opløftende og fremadrettede støtte hvor dine udfordringer kan transformeres til helt nye muligheder.

 

Her møder du en anderledes tilgang til dine problemstillinger, og du vil blive udfordret til at se på tingene fra helt nye vinkler – videnskabelige som spirituelle. Med stort overblik hjælper Mette Andersen dig til at få dette ind i en brugbar ramme.

Du vil ofte overraskes over de svar og resultater det giver dig.

 

 

Personligt:

 

Mette Andersen fortæller:

Jeg er særlig sensitiv og introvert af natur. Fordybelse, kreativitet, stilhed, ro, meditation og lun humor har altid været en del af mig.

Nutidens liv kører ofte i et hurtigt tempo, og man kan miste sig selv i ræset. Min egen personlige livsrejse har budt på mange udfordringer og snoede veje før jeg fandt min indre ro og balancen mellem min videnskabelige og min mere spirituelle side.

Et af vendepunkterne for mig var da det gik op for mig, at jeg kunne gøre noget andet end det hidtil ”normale”, som jeg havde lært at vælge, og var kørt fast i. Med hjælp fra en Psykospirituel vejleder genfandt jeg min indre kerne, og min evne til at mærke, lytte til og følge min intuition.

 

Jeg har fundet ud af at mit liv er i balance når jeg kombinerer intelligens og bevidsthed.

Det er sund fornuft for mig.

At tænke de store tanker, mærke efter i kroppen, og så gå med det der giver lethed og glæde.

 

Videnskab og spiritualitet går hånd i hånd hos mig. Flere forskellige uddannelser inden for den videnskabelige og mere spirituelle verden har bragt balance og tilfredshed i mit liv. Og det har gjort det tydeligt for mig at det jeg får energi af, og brænder for, det er at hjælpe andre til at finde et liv i balance.

 

Det giver så meget mening for mig når jeg kan hjælpe en person til at finde netop de komponenter der giver mening for dem, så de opnår mere ro, lethed og glæde i livet.

 

Humor, hjertevarme, intelligens, intuition og sund fornuft er en naturlig del af mig, og det skinner igennem i sessionerne. Under selv de mest alvorlige sessioner opstår der naturlig latter og lettelse.

 

 

Fagligt:

Civilingeniør, Tankefeltterapeut, Psykospirituel vejleder, Reikihealer, Access Bars behandler, Klangmassør, meditationslærer og underviser i mindfulness og åndedrætsteknik.

 

Når du er til stede i nuet og mærker og følger din intuition vil vejen med hvor der er størst lethed helt naturligt vise sig for dig.

Har du en oplevelse af at jeg kan være et match for dig, til udvikling af din personlige ledelse mod større ro, lethed og glæde?

Så er du velkommen til at kontakte mig via formularen her eller på tlf. 2266 9798 og høre mere.

 

Kærlig hilsen

Mette Andersen

 

” Hvis du trænger til nyt input i dit liv, og måske et kærligt spark bag i til at komme videre, så er du her kommet til den rette. Om dit behov er jordnær konkret sparring eller psykologiske og mere spirituelle emner.”

 – Mette Andersen

 

 

 

 

nyt logo med navn zenspiration