Du møder her en anderledes tilgang til dine problemstillinger, og du vil blive udfordret til at se på tingene fra helt nye vinkler – videnskabelige som spirituelle.

Med det store overblik hjælper jeg dig til at få dette ind i en brugbar ramme.

Du vil ofte overraskes over de svar og resultater det giver dig.

Jeg arbejder kreativt og ser ting på ny, fra såvel en videnskabelig som spirituel vinkel. Og jeg er nytænkende, innovativ –  ja ekspert i at se nye muligheder, også inden for givne rammer.

Jeg formår at komme til sagens kerne, og du stilles de spørgsmål der skal til for at du rykker dig. Samtidig bliver du mødt med respekt, empati og varm humor.

Alt sammen med til at danne denne lette atmosfære hvor udfordringer kan transformeres til nye muligheder.

 

Jeg er særlig sensitiv og introvert af natur. Fordybelse, kreativitet, stilhed, ro, meditation og lun humor har altid været en del af mig.

 

Nutidens liv kører ofte i et hurtigt tempo, og man kan miste sig selv i ræset.

Min egen personlige livsrejse har budt på mange udfordringer og snoede veje før jeg fandt min indre ro og balancen mellem min videnskabelige og min mere spirituelle side.

Et af vendepunkterne for mig var da det gik op for mig, at jeg kunne gøre noget andet end det hidtil ”normale”, som jeg havde lært at vælge, og var kørt fast i.

Med hjælp fra en Psykospirituel vejleder genfandt jeg min indre kerne, og min evne til at mærke, lytte til og følge min intuition. Dette satte gang i en rejse, som bl.a. førte til nye uddannelser, indsigter og muligheder der åbnede sig for mig.

Og det førte mig til det jeg brænder for og med stor glæde laver i dag: Hjælper folk med at få balance, lethed og glæde tilbage i livet.

Det er kombinationen af Mette Andersens faglige og personlige kompetencer der giver dig den helt unikke, opløftende og fremadrettede støtte hvor dine udfordringer kan transformeres til helt nye muligheder.

 

Faglig profil for Mette Andersen:

Civilingeniør, Tankefeltterapeut, Psykospirituel vejleder, Reikihealer, Access Bars behandler, Klangmassør, meditationslærer og underviser i mindfulness og åndedrætsteknik.

Diverse andre korte kurser til indblik i bl.a. Zen-Shiatsu massage og Bowtech,.

 

 

nyt logo med navn zenspiration