En fornemmelse af at være kommet hjem

Som endelig at finde den manglende brik i det store puslespil

 

Psykospirituelt forløb

 

For dig der ønsker:

  • en dyb indre ro, klarhed og balance
  • glæde, initiativ og gå på mod
  • at være dig selv og føle dig god nok

 

OPLEVER DU :

  • en indre uro og rastløshed, som om du ikke er hel?
  • at du søger noget “mere” i dit liv, men føler at du ikke kan være bekendt at være utilfreds
  • tristhed, tomhed, som om der mangler noget selv om alt måske ser fint ud når du ser det ude fra?

 

SAVNER DU:

  • let at kunne finde svar, og mærke med sikkerhed hvad der er rigtigt for dig, når du skal træffe et valg?
  • at kunne stå 100% ved dig selv og være ligeglad med hvad andre tænker om dig?
  • have en indre følelse af at alt er som det skal være, uanset hvor du er?

 

Så er dette forløb en mulighed for at vokse og skabe ændringer på det personlige og spirituelle plan.

 

Oplev ægthed, glæde og lethed når du har kontakt til din autentiske kerne

Et psykospirituelt forløb er også for dig der blot føler dig draget, eller simpelthen er nysgerrig og ønsker at udvikle dig personlig og spirituelt.

 


Lær at være 100% tro mod dig selv og oplev mere lethed, glæde og fred i hverdagen.

Vi lever i en verden hvor det kan være svært at holde fast i sig selv, med de helt utrolig mange input og påvirkninger vi får ude fra. Lær at mærke og kontakte DIN indre kerne, for hvad der er sandt for DIG, så du i nuet kan vælge det der er rigtigt for dig.

 

Mette Andersen har selv fundet den manglende brik gennem et psykospirituelt forløb og fortæller:

“Det gav så meget mening for mig at søge ind ad, og på den måde få samlet mig selv. Jeg har nu en hverdag hvor jeg hviler i mig selv og har en dyb indre ro og tilfredshed. Jeg ved hvad jeg har lyst til, og jeg gør det. Uden at spekulere på om jeg nu er god nok, eller hvad andre tænker. Jeg føler mig hel. Med hele den pakke jeg er, fra det mere videnskabelige til det mere spirituelle.

Det er det jeg brænder for at give videre. Så du kan mærke hvad der dybest set er rigtigt for dig, og slippe den indre uro og hvile i dig selv – føle dig hel.”

 


 

Et psykospirituelt forløb hos Mette Andersen fra Zenspiration er et powerfuldt og smukt forløb. Her kan intuitiv viden og kraft fra dit Højere Selv frigøre og transformere gamle blokeringer og begrænsninger, og bringe dig tilbage til den rene uforfalskede dig.

I dette psykospirituelle forløb på 4 specielt opbyggede sessioner, integreres dit Højere Selv/din åndelige kerne/din sjælsbevidsthed, så det bliver naturligt for dig at vælge med hjertet og være tro mod dig selv. Et smukt og transformerende forløb hvor vi arbejder med samtale og energetisk forløsning via bl.a. en meditativ del/energirejse i hver session. Læs mere om forløbet her >>

 


Mette Andersen støtter dig kærligt undervejs i forløbet, så du trygt kan arbejde med din proces.

 


Hvis du ønsker at investere i dette personlige udviklingsforløb er prisen:

Pr. session á 2 timer kr. 1.500,-

Samlet for 4 sessioner á 2 timer: kr. 5.800,-

 

Taler dette til dig, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig for at høre mere, eller bestille dit forløb på sms/tlf 2266 9798 eller via kontaktformularen her >> 

Sidder du med en følelse af at dette er noget for dig, men du har flere spørgsmål du gerne vil have svar på kan du læse mere om forløbet her >>

Kærlig hilsen

Mette Andersen

 

Jeg føler mig hel og i balance når jeg oplever indre ro og fred og i kontakt med mit hjerte. Så kan jeg håndtere alle mulige udefra kommende faktorer uden problemer. Jeg er ikke i tvivl om hvad jeg må gøre, og handler på det.      – Mette Andersen


Hvad er psyko spirituel vejledning?

Psykospirituel vejledning er en terapiform inden for den transpersonlige psykologi – mødet mellem spiritualitet og psykologi.

I følge den transpersonlige psykologi indeholder vi ud over krop, tanker og følelser også et Højere Selv – sjælsbevidstheden – en åndelig kerne – en indre stemme. Noget der ikke kan måles eller vejes. Den del af dig der rummer svarene på alle dine spørgsmål.

 


 

 

 

 

Zenspiration