Awareness Spiritual™ forløb

 

Dette personlige forløb giver dig følelsen af at være kommet hjem i dig selv, at lande et sted dybt forankret inde i dig selv.

Et sted hvor det er let at se hvad du skal, let at træffe beslutninger, og let at være noget for andre OG dig selv.

For dig der er villig til at gå et spadestik dybere og blive klogere på dig selv og din personlige indre visdom.

Til lethed, glæde og klarhed både privat og karrieremæssigt.

 

OPLEVER DU :

  • en indre uro og rastløshed, som om du ikke er hel?
  • at du søger noget “mere” i dit liv, men føler at du ikke kan være bekendt at være utilfreds
  • tristhed, tomhed, som om der mangler noget selv om alt måske ser fint ud når du ser det ude fra?

 

SAVNER DU:

  • let at kunne finde svar, og mærke med sikkerhed hvad der er rigtigt for dig, når du skal træffe et valg?
  • at kunne stå 100% ved dig selv og være ligeglad med hvad andre tænker om dig?
  • have en indre følelse af at alt er som det skal være, uanset hvor du er?

 

Med dette forløb kan du skabe ændringer på det personlige og spirituelle plan.

 

Her lærer du at mærke og kontakte DIN indre kerne, for hvad der er sandt for DIG, så du i nuet kan vælge det rigtige for dig.


 

Mette Andersen har selv fundet den manglende brik gennem et psykospirituelt forløb og fortæller:

 

“Det var for +10 år tilbage at jeg selv var i et psykospirituelt forløb, som fik mig til at mærke hvad JEG brænder for. Og så gå fra ingeniørjob til en mere alternativ uddannelse som psykospirituel vejleder og healer.

Jeg har nu en hverdag hvor jeg hviler i mig selv og har en dyb indre ro og tilfredshed – og hvor det er let, enkelt og naturligt for mig at kombinere videnskab og spiritualitet i mit arbejde med andre mennesker.

Og det jeg brænder for at give videre er at hjælpe andre til at kunne mærke hvad der dybest set er rigtigt for dem, så de kan slippe den indre uro og hvile i sig selv – og føle sig hele.”

 

Et psykospirituelt forløb er et powerfuldt og smukt forløb. Her kan intuitiv viden og kraft fra dit Højere Selv frigøre og transformere gamle blokeringer og begrænsninger, og bringe dig tilbage til den rene uforfalskede dig.

Forløbet er opbygget af 4 sessioner. Her integreres dit Højere Selv, så det bliver naturligt for dig at vælge med hjertet og være tro mod dig selv.

Et smukt og transformerende forløb hvor vi arbejder med samtale og energetisk forløsning via bl.a. en meditativ del/energirejse i hver session. Læs mere om forløbet her >>

 

 


Hvad er psykospirituel vejledning?

Psykospirituel vejledning er en terapiform inden for den transpersonlige psykologi – mødet mellem spiritualitet og psykologi.

I følge den transpersonlige psykologi indeholder vi ud over krop, tanker og følelser også et Højere Selv – sjælsbevidstheden – en åndelig kerne – en indre stemme. Noget der ikke kan måles eller vejes. Den del af dig der rummer svarene på alle dine spørgsmål.

 


 

Bestil dit forløb

Awareness Spiritual
4 dobbeltsessioner + mail  undervejs + 30 min. opfølgende telefonsession ca en måned efter forløbet

Pris: kr. 7.460,-

 

MAJ MULIGHEDER :
Spar kr. 1800,- det er 24%, og køb til kr. 5660,- hele maj måned, med start i uge 22-24 (max. 6 forløb til salg til denne pris)

 

Taler dette til dig, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig for at høre mere, eller bestille dit forløb på sms/tlf 2266 9798, mail: ma@zenspiration.dk

 

Kærlig hilsen

Mette Andersen

 


 

Zenspiration